Search recipes form

Søg opskrift

Search recipes form

Søg opskrift

Grillede lammekoteletter med bønner og coleslaw

Ingredienser:

1 kg lammerack

Glace:

1 spsk HP sauce

1 tsk Dijonsennep

Heinz Chili Sauce


Bønner:

Heinz Baked Beans

1/2 løg

2 tsk hvidvinseddike

1/2 dl hakket persille

1 spsk chilipulver

1 tsk revet citronskal

Salt og peber


Coleslaw:

1 spsk dijonsennep

1 spsk frisk hakket timian

400 g hvidkål skåret tyndt

1 fed hvidløg

1 dl tyrkisk yoghurt

Salt og peber

  • Portioner: 4 personer
  • Tid: 30 minutter

Fremgangsmåde:

1. Begynd med coleslaw. Læg hvidkålen i en skål, og bland den med ca. 1/2 tsk salt, og masser det ind i hvidkålen. Stil til side.

 

2. Bland ingredienserne til glacen, og pensl lammet med den.

 

3. Varm bønnerne i en kasserolle sammen med fint hakket løg, vineddike, chilipulver, citronskal og hakket persille. Bland sennep, presset hvidløg, yoghurt og timian i hvidkålen. Krydr med lidt kværnet sort peber.

 

4. Grill lammeracken eller steg den på stegepande ca. 2 minutter på hver side. Del majsen i 4 cm stykker, og grill dem samtidig med lammet. Server lammet med bønnerne, coleslaw, majs og eventuelt en skysovs.

print