Ingredienser:
1 kg lammerack
Glace:
1 spsk HP sauce
1 tsk Dijonsennep
Bønner:
1/2 løg
2 tsk hvidvinseddike
1/2 dl hakket persille
1 spsk chilipulver
1 tsk revet citronskal
Salt og peber
Coleslaw:
1 spsk dijonsennep
1 spsk frisk hakket timian
400 g hvidkål skåret tyndt
1 fed hvidløg
1 dl tyrkisk yoghurt
Salt og peber
- Portioner: 4 personer
- Tid: 30 minutter
Fremgangsmåde:
1. Begynd med coleslaw. Læg hvidkålen i en skål, og bland den med ca. 1/2 tsk salt, og masser det ind i hvidkålen. Stil til side.
2. Bland ingredienserne til glacen, og pensl lammet med den.
3. Varm bønnerne i en kasserolle sammen med fint hakket løg, vineddike, chilipulver, citronskal og hakket persille. Bland sennep, presset hvidløg, yoghurt og timian i hvidkålen. Krydr med lidt kværnet sort peber.
4. Grill lammeracken eller steg den på stegepande ca. 2 minutter på hver side. Del majsen i 4 cm stykker, og grill dem samtidig med lammet. Server lammet med bønnerne, coleslaw, majs og eventuelt en skysovs.