Ingredienser:
6-8 plader frisk lasagne
400 g oksefars
1 løg
2 dl Heinz Tomato Ketchup
Revet skal af 1/2 citron
2 spsk kalvefond
2 fed pressede hvidløg
100 g friske champignon eller andre svampe
1 dl hakket persille
1 kugle mozzarella
1 dl revet parmesanost
3 dl tynd fløde
20 g rucola salat
Porrer i strimler
Friske urter
- Portioner: 6 personer
- Tid: 50 Minutter
Fremgangsmåde:
1. Brun farsen. Bland løg og hakkede svampe i til sidst, og lad det stege med i nogle minutter.
2. Tilsæt ketchup, 2 dl vand, kalvefond og hvidløg, og lad det koge sammen. Smag til med salt og peber.
3. Bland persillen i. Kog den tynde fløde op, og riv osten i. Lad den smelte under omrøring.
4. Kog vand op, og læg lasagnepladerne i, så de bliver blød, del dem på midten, og skift mellem kødfarssovs, ostesovs og rucola salat på tallerkener.
5. Afslut med lidt ostesovs på den øverste lasagneplade. Indstil ovnen på 225°C i nogle minutter, kun overvarme. Garner med fint strimlet porre, der blandes med friske urter, og server.