Search recipes form

Søg opskrift

Search recipes form

Søg opskrift

Gulerodssuppe

Ingredienser:

6-8 plader frisk lasagne

400 g oksefars

1 løg

2 dl Heinz Tomato Ketchup

Revet skal af 1/2 citron

2 spsk kalvefond

2 fed pressede hvidløg

100 g friske champignon eller andre svampe

1 dl hakket persille

1 kugle mozzarella

1 dl revet parmesanost

3 dl tynd fløde

20 g rucola salat

Porrer i strimler

Friske urter

  • Portioner: 6 personer
  • Tid: 50 Minutter

Fremgangsmåde:

1. Brun farsen. Bland løg og hakkede svampe i til sidst, og lad det stege med i nogle minutter. 

 

2. Tilsæt ketchup, 2 dl vand, kalvefond og hvidløg, og lad det koge sammen. Smag til med salt og peber. 

 

3. Bland persillen i. Kog den tynde fløde op, og riv osten i. Lad den smelte under omrøring. 

 

4. Kog vand op, og læg lasagnepladerne i, så de bliver blød, del dem på midten, og skift mellem kødfarssovs, ostesovs og rucola salat på tallerkener. 

 

5. Afslut med lidt ostesovs på den øverste lasagneplade. Indstil ovnen på 225°C i nogle minutter, kun overvarme. Garner med fint strimlet porre, der blandes med friske urter, og server.

print