Search recipes form

Søg opskrift

Search recipes form

Søg opskrift

Kartoffelfrittata

Ingredienser:

1 rød peberfrugt

400 g kogte kartofler

1 løg

1/2 dl hakkede friske urter (timian, persille)

1 spsk smør til stegning

1 dl fløde eller vand

6 æg

75 g revet parmesanost

Salt og peber

  • Portioner: 4 personer
  • Tid: 20 minutter

Fremgangsmåde:

1. Del kartoflerne, peberfrugten og løget i mindre stykker.

2. Pisk æg, fløde, krydderier og parmesanost sammen i en skål, og krydr med salt og peber.

3. Smelt smørret i en stegepande, og steg kartofler, løg og peberfrugt i panden, til de får lidt farve. Steg ved høj varme.

4. Hæld æggeblandingen over, og fortsæt med at stege ved høj varme under forsigtig omrøring. Når æggene begynder at stivne, man man stille frittataen i ovnen ved 150 °Cog efterstege i ca. 10 minutter.  Server som en ret på brunchbordet sammen med HP Sauce.

print