Ingredienser:
4 skiver godt lyst brød
Smør til stegning
2 spsk L&P Worcestershire sauce
30 g frisk spinat
2 fed hvidløg
1 løg
Rapsolie til stegning
150 g pillede rejer
1 tsk sambal oelek
Dressing:
1 dl crème fraîche
2 tsk skånsk sennep
1/2 tsk HP-sauce
Hakket persille
1-2 tsk revet citronskal
- Portioner: 4 personer
- Tid: 20 minutter
Fremgangsmåde:
1. Begynd med at blande dressingen sammen.
2. Opvarm derefter en rummelig stegepande, og rist brødskiverne, til de får farve på begge sider. Tag brødet op, og læg en klat smør i.
3. Krydr, og steg laksen ca. 2-3 minutter på hver side. Smør dressingen på brødet, og læg laksen ovenpå. Hæld ca. 1 spsk rapsolie i panden, og læg rejerne i sammen med løg i skiver, chilisovs og sambal. Lad dem stege i nogle minutter.
4. Skub rejerne til side på panden, og læg brødskiverne med laksen i. Sluk for varmen, og fordel rejerne ovenpå laksen. Drys lidt hakket persille og citronskal over, og server direkte fra panden.