Search recipes form

Søg opskrift

Search recipes form

Søg opskrift

Luksuriøs laks på brød med varme rejer

Ingredienser:

4 skiver godt lyst brød

Smør til stegning

2 spsk L&P Worcestershire sauce

30 g frisk spinat

2 fed hvidløg

Heinz Chili Sauce

1 løg

Rapsolie til stegning

150 g pillede rejer

1 tsk sambal oelek

Dressing:

1 dl crème fraîche

2 tsk skånsk sennep

1/2 tsk HP-sauce

Hakket persille

1-2 tsk revet citronskal

  • Portioner: 4 personer
  • Tid: 20 minutter

Fremgangsmåde:

1. Begynd med at blande dressingen sammen. 

2. Opvarm derefter en rummelig stegepande, og rist brødskiverne, til de får farve på begge sider. Tag brødet op, og læg en klat smør i. 

3. Krydr, og steg laksen ca. 2-3 minutter på hver side. Smør dressingen på brødet, og læg laksen ovenpå. Hæld ca. 1 spsk rapsolie i panden, og læg rejerne i sammen med løg i skiver, chilisovs og sambal. Lad dem stege i nogle minutter.

4. Skub rejerne til side på panden, og læg brødskiverne med laksen i. Sluk for varmen, og fordel rejerne ovenpå laksen. Drys lidt hakket persille og citronskal over, og server direkte fra panden.

print