Search recipes form

Søg opskrift

Search recipes form

Søg opskrift

Risotto speciale

Ingredienser:

1 l hønsebouillon

1 spsk smør

1 stort løg

2 spsk olivenolie

5 dl arborioris

1 dl hvidvin

1/2 dl HP Sauce

1 stort fed hvidløg

1 dl svampe

1 dl revet Grana Pandano

12 minitomater

Olivenolie til stegning

Salt og peber

  • Portioner: 4 personer
  • Tid: 40 minutter

Fremgangsmåde:

1. Forbered ved at koge en liter hønsebouillon op. Stil til side. Hæld derefter salt og peber i bouillonen efter smag.
 
2. Steg svampene i smør, og lad dem stå ved siden af.
 
3. Steg løg i olie i en kasserolle, til det er blødt. Kom risene i, og rør rundt hele tiden, til risene begynder at se lidt gennemsigtig ud. Tilsæt vinen og HP Sauce, og lad det koge op under omrøring. Tilsæt det pressede hvidløg. Hæld i omgange små portioner bouillon i, og lad det koge op. Fortsæt, til al bouillonen er absorberet. Kræver stadig omrøring.
 
4. Efter ca. 20 minutter tilsætter du svampene og osten, og rører rundt, til osten er smeltet.


print