Search recipes form

Søg opskrift

Search recipes form

Søg opskrift

Spinatfrittata

Ingredienser:

8 æg

Salt og peber

1 spsk smør

3 fed hvidløg

100 g friske spinatblade

1 knsp cayennepeber

3/4 dl HP Sauce

Smør til formen

Ca. 1 dl revet lagret grevéost eller anden gratineringsost

Enkel salat med fetaost og et godt brød

Olivenolie til stegning

  • Portioner: 4 personer
  • Tid: 30 minutter

Fremgangsmåde:

1. Slå æggene ud i en skål Krydr med salt og peber. 

2. Lad spinaten blive blød i lidt smør på en stegepande sammen med hakket hvidløg. Bland derefter spinaten i æggene sammen med cayennepeber og HP Sauce. Rør rundt med en gaffe, og hæld dejen i en smurt form. 

3. Bag i ovnen ved 200 °C i ca. 25 minutter. Tag formen ud, og drys osten over. Sæt den ind i ovnen igen i ca. 5 minutter. 

4. Server med en enkel salat og lidt fetaost.

print