Search recipes form

Søg opskrift

Search recipes form

Søg opskrift

Hot sandwich med grønt

Ingredienser:

4 store skiver surdejsbrød

f.eks. levaine

2 dl Heinz Ketchup

ca. 30 g frisk babyspinat

ca. 20 blade frisk basilikum

ca. 5 cm purløg 4 salatløg

4-8 skiver lufttørret skinke

2 dl revet gratineringsost

groft kværnet sort peber


Tomatsalat:

200 g små tomater, gerne forskellige farver

1/2 løg

2 tsk sukker,

1 tsk hvidvinseddike,

ca. 1/2 dl hakket persille

salt og kværnet sort peber

  • Portioner: 4 pers
  • Tid: 35 minutter

Fremgangsmåde:

  1. Begynd med at skære tomaterne til salaten i mindre stykker. Læg dem i en skål, og bland dem forsigtigt med hakket løg, sukker, vineddike, salt og peber.
  2. Drys hakket persille over.
  3. Læg brødskiverne ud på en plade med bagepapir.
  4. Smør Heinz Ketchup over skiverne, og fordel derefter spinatblade og fint skåret basilikum ovenpå brødet.
  5. Pynt med tyndt skåret purløg og salatløg.
  6. Læg skinken på toppen, og drys gratineringsost over.
  7. Bag i ovnen ved 200 °C i ca. 10-15 minutter.
  8. Tag brødene ud, og krydr med sort peber.
  9. Fordel tomatsalaten over de varme madder, og server straks.

 

print