Vidste du at?

 

Hvad var H.J. Heinz første produkt?

Selvom Heinz tomatketchup er det mest kendte Heinz-produkt i dag, var Henry J. Heinz allerførste produkt peberrod på flaske fra hans mors opskrift, da han grundlagde virksomheden i 1869. Heinz tomatketchup blev først lanceret 7 år senere i 1876.

 

Hvor mange flasker Heinz tomatketchup sælges der hvert år verden over?

Der sælges over 650 millioner flasker Heinz tomatketchup i over 140 lande hvert år, med et årligt salg på over 1,5 mia. dollar.

 

I hvilken hastighed kommer Heinz tomatketchup ud af den ikoniske glasflaske?

Ketchuppen forlader den ikoniske glasflaske med en hastighed på 0,045 km/t. Hvis den løber hurtigere end 0,045 km/t, bliver den ikke godkendt til salg.

 

Hvad står nummer 57 for på Heinz kendte slogan ”57 Varieties”?

I 1896 kørte Henry Heinz med et tog i New York City, hvor han pludselig fik øje på en reklame, der annoncerede 21 forskellige modeller sko, og det syntes han var rigtig smart. Selvom Heinz på det tidspunkt producerede mere end 60 produkter, mente Henry, at 57 var et godt tal, så han begyndte at anvende ”57 Varieties” i al markedsføring. I dag har virksomheden mere end 5700 produkter rundt om i verden, men vi fortsætter med at bruge det magiske tal 57.

 

På hvilken måde får du lettest Heinz tomatketchup ud af den ikoniske glasflaske?

Hvis man vil have tomatketchuppen ud af den ikoniske flaske lidt hurtigere, kan man banke bestemt på flaskehalsens etiket, hvor der står 57.