Shakshuka

Heinz common images

Heinz Denmark | Shakshuka

 Shakshuka
Portioner 4
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
25-30 minutter
Løft din brunch til et nyt niveau med denne lækre baked bean Shakshuka. Denne populære ret fra Mellemøsten indeholder en smagsrig, stærk tomatsovs, vores proteinfyldte Heinz Beanz og spejlæg - hvilket gør den perfekt at dyppe fladbrød i.
INGREDIENSER
METODE
INGREDIENSER

1 spsk. olivenolie

1 rødløg, pillet og skåret i fine skiver

1 fed hvidløg, pillet og knust

1 gul peberfrugt, renset og skåret i skriver

1 tsk. sød, røget paprika

1 dåse cherry tomater

1 dåse Heinz Baked Beanz (415g)

4 store æg fra fritgående høns

1 tsk. tørret chilli flager

En lille håndfuld hakket persille

Ristet fladbrød

Løft din brunch til et nyt niveau med denne lækre baked bean Shakshuka. Denne populære ret fra Mellemøsten indeholder en smagsrig, stærk tomatsovs, vores proteinfyldte Heinz Beanz og spejlæg - hvilket gør den perfekt at dyppe fladbrød i.
METODE
1.
Hæld olien på en stor pande og tilføj løg og hvidløg. Steg indtil løgene begynder at blive bløde og tilføj så skåret peberfrugt og paprika. Lad det hele stege yderligere 5 minutter.
2.
Hæld derefter dåsetomaterne på panden sammen med Heinz Baked Beanz og rør det hele godt sammen. Lad blandingen simre i 10 minutter og rør lejlighedsvis i den.
3.
Brug skeen til at lave 4 fordybninger i sovsen. Slå derefter et æg ud i hver fordybning og lad det simre over lav varme indtil æggehviden har sat sig, men æggeblommen stadig er blød.
4.
Drys afslutningsvis hakket persille og tørret chili flager over retten og server den med ristet fladbrød