Heinz common images

Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål
Hvis du har et spørgsmål om vores virksomhed, et af vores produkter eller den måde, vi producer vores lækre produkter på, kan du måske finde svaret og den information, du leder efter her..

Vores kundeservice hos Heinz har her besvaret nogle af de oftest stillede spørgsmål, vi får fra dig og folk, der har købt vores produkt. Hvis du ikke kan finde svaret på dit spørgsmål her, er du velkommen til at kontakte os her Kontakt os.
Hvad refererer “57 varianter” til, som man kan se på et Heinz label?
Da han tog toget i New York i 1896, så vores ejer Henry J Heinz et reklameskilt, hvor en virksomhed reklamerede for 21 skovarianter. Han synes, det var så klogt lavet, at han besluttede, at det skulle hans virksomhed også gøre. Selvom Heinz den gang havde mere end 60 produkter, mente Henry at 57 var et lykketal, og på den baggrund begyndte han at bruge ”57 varianter ” som slogan i hans reklamemateriale. I dag har Heinz mere den 5,700 produkter over hele verden, men de bruger stadig det magiske tal ”57” i deres slogan. Læs mere om Heinz og vores historie.
Hvordan kan jeg finde ud af, hvor jeg kan købe mine favorit Heinz produkter?
Fordi vi er en favorit i mange supermarkeder, har de fleste supermarkeder vores produkter. Hvis du synes at Heinz udvalget er begrænset i dit lokale supermarked, så tal med vores kundeservice om, hvordan du kan få dine yndlings Heinz produkter.
Fjerner Heinz nogensinde produkter fra deres produktlinje?
Fra tid til anden fjerner vi produkter fra vores produktlinje, oftest fordi vi udvikler en ny opskrift eller fordi det var et limited edition produkt. Vi evaluerer løbende på vores produktserier og laver kontinuerligt opdateringer og forbedringer.
Bruger Heinz genmodificeret fødevarer til at fremstille deres produkter?
Heinz arbejder aktivt for at sikre, at Heinz produkter forbliver fri for ingredienser, der stammer fra genmodificerede afgrøder. I de tilfælde, hvor der kan være GM-ingredienser til stede i vores produkter eller ingredienser udvundet af soja eller majs, anvender vi ikke-genmodificerede og I.P. certificeret ingredienser fra leverandører, der har gennemgået et grundigt sikkerhedseftersyn. Derudover, gør vi også brug af uafhængige tests.
Hvad er Lycopen?
Lycopen er et naturligt rødt pigment, som giver tomaterne deres røde farve. Forskning antyder at Lycopen også er en kraftig antioxidant med potentielle positive sundhedsmæssige fordele. Størstedelen af det lycopen man finder i vores kost stammer fra tomater. For at gøre det lettere for kroppen at absorbere lycopen skal tomaterne spises tilberedt.
Hvilke kunstige farver, smage og tilsætningsstoffer bruges til at fremstille Heinz?
Hvor det er er muligt, bruger vi ikke kunstig farve, smage eller tilsætningsstoffer i vores produkter. Se på produktetiketten for fuld information om ingredienser og ernæringsindhold i vores produkter.
Er det rigtig at der er meget salt i Heinz produkter?
Hos Heinz har vi light-versioner af vores mest populære produkter såsom vores Tomat ketchup og vores HP sauce. Opskrifterne til disse indeholder ingen kunstige sødemidler og indeholder mindst 25% mindre salt end en standard opskrift. Heinz har længe arbejdet aktivt for a reducere saltforbruget og har ligeledes indgået aktive partnerskaber omkring kampagner, hvis formål har været at oplyse om salt. For nyligt har Heinz indgået et forpligtende partnerskab med Department of Health Responsibility på forskellige sundheds- og helbredsparametre, herunder reducering af salt. Over de sidste par år har Heinz kontinuerligt reduceret saltindholdet i deres kerneprodukter. Dette er sket som en del af et program, der begyndte for mere end 25 år siden. Mens den gode smag er blevet bevaret er saltmængden i Heinz tomatketchup blevet reduceret med næsten 40%. Saltmængden i Heinz Beanz er reduceret med næsten 50% over 10 år og saltmængden i Heinz tomatsuppe er ligeledes blevet reduceret med 45%. Dette harmonerer med forbrugernes smagspræferencer, og produktet har derfor stadig den smag, vores forbrugere foretrækker.
Kan Heinz Tomat ketchup flasker genbruges?
Ja. Heinz Tomat Ketchups plastikflasker er lavet af PET plastik, hvilket betyder at de kan genbruges.
Leverer Heinz firmainformation til skole- og universitetsprojekter?
Du kan finde meget information om virksomheden på denne side inklusiv hele vores historie, brand information og andre nyheder
Hvor mange bønner er der cirka i en dåse?
Der er cirka 465 bønner per dåse i en standard 415 grams dåse
Hvor mange dåser suppe bliver der lavet hvert minut, af hver time, af hver dag, af hver uge, af hver måned, af hvert år?
Der bliver lavet cirka 1600 dåser.