Kyllingevinger med Ketchup Barbecue marinade

Heinz common images

Heinz Denmark | Kyllingevinger med Ketchup Barbecue marinade

Kyllingevinger med Ketchup Barbecue marinade
 Kyllingevinger med Ketchup Barbecue marinade
Portioner 4-6
Forberedelsestid
5 minutter plus marineringstid
Tilberedningstid
60 minutter
Sørg for at hele familien bliver mæt med disse lækre kyllingevinger. Du behøver ikke en frituregryde for at lave dem. Disse kyllingevinger skal bages i ovnen indtil de er sprøde og derefter pensles med en lækker tomat ketchup barbecue-marinade – det er et sikkert hit!
INGREDIENSER
METODE
INGREDIENSER

Kyllingevinger:

1 kg. kyllingevinger

1/2 tsk. hvidløgs salt

1 tsk. tørret oregano

1 spsk. røget paprika

Barbecue-marinade:

50 g. smeltet smør

4 spsk. Heinz Tomat Ketchup

1 spsk. honning

2 spsk. æbleeddike

Sørg for at hele familien bliver mæt med disse lækre kyllingevinger. Du behøver ikke en frituregryde for at lave dem. Disse kyllingevinger skal bages i ovnen indtil de er sprøde og derefter pensles med en lækker tomat ketchup barbecue-marinade – det er et sikkert hit!
METODE
1.
Bland hvidløgssalt, paprika og oregano og skrub så kyllingevingerne i blandingen, så de er fuldt dækket. Lad kyllingevingerne marinere i en time
2.
Forvarm ovnen til 180C/160C varmluft. Fordel kyllingevingerne på en bageplade og bag dem i midten af ovnen i 45 minutter. Skru temperaturen op til 220C/200C varmluft og bag kyllingevingerne i yderligere 5-10 minutter, eller indtil de er blevet sprøde.
3.
Hæld ingredienserne til barbecue-marinaden på en lille pande og lad det simre indtil blandingen begynder at klistre. Pensel så generøst blandingen over de sprøde kyllingevinger.
4.
Server kyllingevingerne med hakket persille og Heinz Tomat Ketchup som dip.