Hvidløgs Halloumi pomfritter

Heinz common images

Heinz Denmark | Hvidløgs Halloumi pomfritter

Hvidløgs Halloumi pomfritter
 Hvidløgs Halloumi pomfritter
Portioner 4-6
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedningstid
15-20 minutter
Lav dem som om du mener det - de er perfekte til at dyppe i vores verdenskendte Heinz Tomat Ketchup. Skal du holde fest? Hvorfor så ikke fordoble opskriften og servere dem for dine venner - advarsel de vil være så populære, at dine venner sikkert vil bede dig om at lave flere….
INGREDIENSER
METODE
INGREDIENSER

1 spsk. hvedemel

1 tsk. selleri-salt

Friskkværnet peber

2 fed hvidløg

2 x 225g pakker halloumi, skåret som pomfritter

Olivenolie til stegning

2 spsk. hakket koriander

Heinz Tomat Ketchup til dip

Lav dem som om du mener det - de er perfekte til at dyppe i vores verdenskendte Heinz Tomat Ketchup. Skal du holde fest? Hvorfor så ikke fordoble opskriften og servere dem for dine venner - advarsel de vil være så populære, at dine venner sikkert vil bede dig om at lave flere….
METODE
1.
Bland mel, selleri-salt og friskkværnet peber i en skål og tilføj så halloumi pomfritter for at give dem en let marinering.
2.
Hæld olivenolien i en bred, dyb pande med en tyk bund, så olien har en dybde på 1 cm.
3.
Knus de to fed hvidløg med bagsiden af en kniv og put dem i olien. Varm dem forsigtig op i 5 minutter og tag hvidløgsfedene op igen.
4.
Skru lidt op for varmen og steg få stykker halloumi ad gangen i 1-2 minutter indtil de er gyldne. Vend dem undervejs med en palet. Læg derefter de færdige Halloumi pomfritter på et stykke køkkenrulle og gentag så processen.
5.
Drys frisk koriander udover halloumi pomfritterne og server dem med Heinz Tomat Ketchup som dip.
cookie settings