Mini kødboller

Heinz common images

Heinz Denmark | Mini kødboller

Mini kødboller
 Mini kødboller
Portioner 24
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
20-25 minutter
Disse saftige kødboller er den perfekte balance mellem sødt og kryderet. Del dem med dine venner eller server dem som en lækker forret - dit navn vil gå over i middagsselskabshistorien!
INGREDIENSER
METODE
INGREDIENSER

Kødboller:

300 g. hakket svinekød

30 g. bløde brødkrummer

Et lille rødt løg skåret i fine skiver

Et mellemstørrelse æg, pisket let

2 spsk. revet parmesan

Solsikkeolie til stegning

1 spsk. hakket persille, plus to ekstra skefulde til servering.

Marinade:

5 spsk. Heinz Tomat Ketchup

1 fed hvidløg, knust

2 tsk. røget paprika

1 spsk. Sherry eddike

1 spsk soya sauce

1 spsk. smør

1 spsk. blød brun sukker

24 cocktail pinde

Disse saftige kødboller er den perfekte balance mellem sødt og kryderet. Del dem med dine venner eller server dem som en lækker forret - dit navn vil gå over i middagsselskabshistorien!
METODE
1.
Forvarm ovnen to 190C/170C varmluft.
2.
Mix hakket svinekød, brødkrummer, persille, løg og parmesan i en skål, og tilføj så nok æg til at det bliver en fast blanding.
3.
Fugt dine hænder og form ved hjælp af en teske 24 kødboller. Placer kødbollerne på en bageplade efterhånden som du laver dem.
4.
Drys lidt olie over kødbollerne og bag dem i ovnen i 15 minutter eller til de er gennemstegt og begynder at blive brune. Vend dem halvvejs igennem stegningen.
5.
Mens kødbollerne steger kan du begynde på marinaden. Bland alle ingredienser i en lille pande og lad dem simre under hyppig omrøring. Marinaden skal simre i 5 minutter indtil blandingen begynder at tykne og blive blank
6.
Hæld halvdelen af marinaden over kødbollerne og rul dem rundt, så de får et jævnt lag marinade. Sæt dem tilbage i oven og steg i yderligere 5 minutter.
7.
Når de er klar til at blive serveret, sæt en cocktail pind i hver, drys persille ud over dem og server sammen med den resterende marinade.
cookie settings