Saftige lynstegte kødspyd

Heinz common images

Heinz Denmark | Saftige lynstegte kødspyd

Saftige lynstegte kødspyd
 Saftige lynstegte kødspyd
Portioner 6
Forberedelsestid
15 minutter plus marineringstid
Tilberedningstid
15 minutter
Denne opskrift vil med sikkerhed løfte din BBQ til det næste niveau. Det er tid til at servere noget saftigt oksefilet med en marinade, der vil få din mund til at løbe i vand, lynstegte grønsager og vores lækre Heinz Tomat Ketchup. Kom så, se at komme i gang med det barbecue-sæt.
INGREDIENSER
METODE
INGREDIENSER

Marinade

1 spsk. olivenolie plus lidt ekstra til at drysse

2 spsk. soyasauce

1 spsk. rødvinseddike

Et skvat Worcestershire sovs

1 spsk. honning

1 spsk. dijon sennep

500 g. oksefilet skåret i 2.5 cm tern. Grøntsager af eget valg, skåret i små stykker (f.eks. asperges, rødløg, squash, peberfrugt og champignons)

6 grillspyd

Heinz Tomat Ketchup til servering

Denne opskrift vil med sikkerhed løfte din BBQ til det næste niveau. Det er tid til at servere noget saftigt oksefilet med en marinade, der vil få din mund til at løbe i vand, lynstegte grønsager og vores lækre Heinz Tomat Ketchup. Kom så, se at komme i gang med det barbecue-sæt.
METODE
1.
Bland alle marinade-ingredienserne i en skål og tilføj det skåret kød. Bland det grundigt sammen, så kødet er dækket af marianden. Stil blandingen i køleskabet i mindst en time.
2.
Når kødet har marineret, er det tid til at varme grillen op og forberede grøntsagerne. Varm grillen til den er rygende varm og drys olie henover dine forberedte grønsager. Sæt skiftevis kød og grøntsager på grillspyddene.
3.
Grill dine grillspyd over medium varme i ca. 12-15 minutter eller indtil kødstykkerne er godt brune og grønsagerne møre. Vend dem hyppigt under tilberedningen.
4.
Server grillspyddene med Heinz Tomat Ketchup og dit favorittilbehør.
cookie settings