Banan Mayo Muffins

Heinz common images

Heinz Denmark | Banan Mayo Muffins

Banan Mayo Muffins
 Banan Mayo Muffins
Portioner 12 muffins
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
20-25 minutter
Disse bananmuffins er hurtige, nemme at lave, og de bliver med sikkerhed et hit hos både børn og voksne. Vores hemmelige ingrediens gør dem ekstra lette og fugtige, og sikrer en [seriøs] god smag.
INGREDIENSER
METODE
INGREDIENSER

2 meget modne bananer, most

150 g. bagesukker

150 g. Heinz [seriøst gode] Mayonnaise

2 store æg fra fritgående høns

1 tsk. vanilje

260 g. selvhævende mel

1 tsk. bagepulver

1/2 tsk. natron

12 tørrede bananchips til pynt

Disse bananmuffins er hurtige, nemme at lave, og de bliver med sikkerhed et hit hos både børn og voksne. Vores hemmelige ingrediens gør dem ekstra lette og fugtige, og sikrer en [seriøs] god smag.
METODE
1.
Placer 12 muffinforme af papir i en muffinform af metal og forvarm ovnen til 190C/170C varmluft.
2.
Bland de moste bananer med sukker, mayonnaise, vanilje og æg og rør blandingen godt sammen, til den bliver til en blød masse. Tilføj forsigtigt mel, natron og bagepulver så blandingen tykner.
3.
Fordel blandingen i formene og top hver muffin af med 1 bananchip på toppen. Bag dine bananmuffins i midten af ovnen i 20-25 minutter indtil de er færdige, og man kan stikke i dem med en madlavningspind uden at dejen sidder fast på pinden.
4.
Flyt dine muffins over på en bageplade og lad dem køle af før servering
cookie settings