Disse bananmuffins er hurtige, nemme at lave, og de bliver med sikkerhed et hit hos både børn og voksne. Vores hemmelige ingrediens gør dem ekstra lette og fugtige, og sikrer en [seriøs] god smag.
INGREDIENSER
METODE
INGREDIENSER
2 meget modne bananer, most
150 g. bagesukker
150 g. Heinz [seriøst gode] Mayonnaise
2 store æg fra fritgående høns
1 tsk. vanilje
260 g. selvhævende mel
1 tsk. bagepulver
1/2 tsk. natron
12 tørrede bananchips til pynt
Disse bananmuffins er hurtige, nemme at lave, og de bliver med sikkerhed et hit hos både børn og voksne. Vores hemmelige ingrediens gør dem ekstra lette og fugtige, og sikrer en [seriøs] god smag.
METODE
1.
Placer 12 muffinforme af papir i en muffinform af metal og forvarm ovnen til 190C/170C varmluft.
2.
Bland de moste bananer med sukker, mayonnaise, vanilje og æg og rør blandingen godt sammen, til den bliver til en blød masse. Tilføj forsigtigt mel, natron og bagepulver så blandingen tykner.
3.
Fordel blandingen i formene og top hver muffin af med 1 bananchip på toppen. Bag dine bananmuffins i midten af ovnen i 20-25 minutter indtil de er færdige, og man kan stikke i dem med en madlavningspind uden at dejen sidder fast på pinden.
4.
Flyt dine muffins over på en bageplade og lad dem køle af før servering